Zakelijk op maat

Waarom doen we wat we doen?

Wij geloven dat je door de inzet van strategisch geïntegreerde merkervaringen op een inspirerende, energieke manier een menselijke verbinding kunt vormen tussen merken en hun doelgroep. Het biedt immers dé manier om op een betekenisvolle wijze de zintuigen te prikkelen en zo uw waarden, boodschap en doelen te vertalen naar uw doelgroep!

Hoe doen we dat?

Door het inzetten van creatieve en doelgerichte brand activatie en een uitgekiende mediamix kunnen we helpen mensen te verbinden en te betrekken bij het merk.

Wij durven daarbij buiten de gebaande paden te denken. We gebruiken ons verbeeldingsvermogen en zoeken waar mogelijk naar een sterke conceptuele samenhang. Dat vereist een doordachte mix van cultuur, goede smaak en durf, op basis van een goed doortimmerd verhaal. Het vergt bovendien een nauwgezette aanpak, van conceptontwikkeling tot en met productie en realisatie. Onze concepten zijn een samenspel van innoverende elementen – de chemie tussen locatie, inrichting, catering, techniek, entertainment en vooral: ‘het verhaal’ wat verteld en beleefd moet worden!

Wat doen we?

De kern en onze diensten

We ontwerpen, realiseren al meer dan 20 jaar betekenisvolle belevingen die de merkstrategie, merkervaring en -identiteit(bezieling) versterken en sociaal en digitaal verbinden met de doelgroep en deze voeren we ook met veel liefde uit!

Wat bieden we?

Art of Brands biedt zakelijke evenementen waarbij uw marketing- of bedrijfsdoelstelling centraal staat. Wij bieden u een geslaagde meeting, congres, open dag, dealer-dag, opening, jubileum, productpresentatie, kick-off, incentive of relatie-event. Wij bieden u bovenal de mogelijkheid om op een succesvolle manier uw verhaal te vertellen en te laten beleven!

Wat is ons doel?

Het positioneren en verheffen van merken uit diverse sectoren; van meer specifiek zoals steden, regio’s, toerisme, filantropie, goede doelen, onderwijs en overheid tot reisbranche, dranken, retail, mode, technologie en tal van initiatieven op diverse uiteenlopende terreinen zoals cultuur, cultureel erfgoed, startups etc.

Dream, create, decide, commit, succeed, inspire

Tal van bedrijven, organisaties en locaties gingen je voor en beschouwen Art of Brands als hun specialist voor zakelijke op maat gemaakte concepten. Voor die erkenning zijn we dankbaar, maar nog liever horen we het na afloop van jullie!

Wilt u weten wat we zoal hebben mogen betekenen of wilt u inspiratie opdoen? We nodigen u uit om een kijkje te nemen bij de verschillende cases van o.a. meetings, brandactivatie, citymarketing en incentives. Zin in een zo’n uniek zakelijk evenement? Onze vaardigheden en opgedane expertise zetten we ook graag voor u in!

In een persoonlijk gesprek verkennen we graag naar de mogelijkheden! Bekijk al onze tevreden klanten –hier-.