Wie zijn wij?

Wie zijn we?

Teamspelers met passie en expertise. We willen op een energieke, inspirerende en doelgerichte manier de doelstellingen van onze opdrachtgevers vertalen. Doen wat we beloven en verwachtingen overtreffen.

Wat doen we?

Art of Brands is boven alles bedenker van unieke, passende concepten gericht op betekenisvolle merkervaringen. We helpen jou graag met het organiseren van meetings, incentives, brandactivatie en citymarketing. Klik –hier– voor meer informatie over ‘zakelijk op maat’!

Wat is ons doel?

Het positioneren en verheffen van merken uit diverse sectoren; van steden, regio’s, toerisme, filantropie, goede doelen, onderwijs en overheid tot reisbranche, dranken, retail, mode, technologie en tal van initiatieven op diverse uiteenlopende terreinen zoals cultuur, cultureel erfgoed, startups etc.

Met wie doen we dat?

Ons team bestaat in wisselende samenstelling altijd uit die specialisten die het beste bij uw gedachtengoed, visie, motivatie, wensen en doelen passen. Dat gaat van creatieve conceptontwikkelaars, eventproducers, strategen, belevingsexperts, communicatiekunstenaars tot decorontwerpers, timmerlieden, kunstenaars en digital nerds in alle soorten en maten. Zij allen werken graag nauw samen met u als opdrachtgever en de specialisten van uw bedrijf in deze!

“To be inspired is great, to inspire is incredible!”

Onze merkbelofte

Wat beloven we u boven alles?

Om ons maximaal in te zetten met onze vaardigheden en expertise

We verbinden ons met onze klanten om de hoogste kwaliteit diensten te leveren, zodat uiteindelijk onze klant erop kan vertrouwen dat zij het best mogelijke team hebben ingehuurd om hét droomevenement uit te voeren.

We beloven te doen wat we zeggen

Klinkt eenvoudig toch? We steken niet alleen tijd in de opdracht ‘binnen halen’, maar bovenal in het waarmaken van onze beloftes. Uiteindelijk streven we ernaar dat de opdrachtgever bevestigt dat Art of Events op een energieke, inspirerende en doelgerichte manier de doelstellingen heeft vertaald in een hoogwaardig en in alle opzichten geslaagd evenement.

We beloven ervoor te zorgen dat het een aangenaam proces is

We zijn hier om ons werk te doen, maar dat betekent niet dat het onderweg niet prettig mag zijn. We willen het team zijn waar je graag mee werkt en waar je na het evenement mee wilt lunchen. We beloven er te zijn als je ons nodig hebt. We zullen telefoontjes, mailtjes altijd snel beantwoorden en proactief te zijn in onze aanpak en communicatie daarover.

We beloven mens te zijn

Persoonlijk contact en co-creatie is belangrijk in onze manier van werken. Wij zijn mensen, net als jij. Samen zijn we het projectteam. Uiteindelijk worden de prestaties geleverd door mensen. Als je met elkaar energie kunt genereren tijdens het proces dan wordt stress vermeden en adrenaline opgewekt en kom je samen tot een nog beter resultaat. Niets is prettiger dan een goed gevoel vooraf, tijdens maar ook na afloop van een evenement!

“We create to celebrate, we don’t stop till you're proud!”

John van Sas

Wordt vrolijk van originele concepten, lef, een smile op het gezicht van de klant. Is gek op sport, festivals en lekker eten en drinken.

Alissa Ribbers

Wordt vrolijk van het bedenken van nieuwe concepten en het vormgeven daarvan. Is onze taalvirtuoos en grafisch vormgeefster en is gek op haar hond en Schagen (echt waar!)

Monique Swuste

Wordt vrolijk van een perfecte organisatie en uitvoering, cijfers en budgetten die kloppen en gastvrijheid. Is gek op dansen en reizen naar verre landen.

Dannick Stuij

Wordt vrolijk van energieke activiteiten en het organiseren daarvan. Houdt van marketing die klopt en is gek op gamen, lezen en films.

Indy van Sas

Wordt vrolijk van games, activiteiten en de uitvoering en begeleiding daarvan. Is extreem goed in vreemde talen en in sport, sport en nog meer sport!

Lianne Brouwer

Wordt vrolijk van het bedenken en vormgeven van games, activiteiten en de uitvoering en begeleiding daarvan. Is daarnaast bijzonder goed in grafische vormgeving en (te) gek op details!