Flora Holland

Best Stand Award - Flora Holland Trade Fair in Naaldwijk

Stimuleren, informeren en inspireren!

Voor Flora Holland Trade Fair in Naaldwijk was het al jaren een doorn in het oog dat de standhouders op de beurs nauwelijks aandacht besteedden aan de stands zelf en daarmee zichzelf en de bezoekers (en potentiële kopers) enorm tekortdeden. Om hen te motiveren en te stimuleren is toen De Best Stand Award bedacht. Met dit initiatief werden de standhouders uitgenodigd en geprikkeld om zich goed te presenteren via een uitgekiend stand concept op de beurs. Daarbij werd bij het stand concept gekeken naar styling, boodschap, product, innovatie, presentatie van de mensen op de stand, lay-out en traffic. Bijzonder daarbij was ook dat de standhouders actief werden geïnformeerd over beleving, zintuiglijke prikkeling, presentatiemogelijkheden etc.

Een feestje en meer omzet!

Zo werd het niet alleen een uitnodiging en feestje om het anders te doen, maar er werd hen ook de deskundigheid aangereikt om het te kunnen!  Als deelnemers namelijk een goede beursstand hebben, wordt hun beursdeelname ook succesvoller. En de Trade Fair als geheel wordt daarmee weer aantrekkelijker voor bezoekers en pers.

Drie stands werden uiteindelijk genomineerd voor deze stand concept award en uiteindelijk bepaalt de jury elke keer weer de winnaar. Naast de eer wint de winnaar voor het beste stand concept ook gratis meters voor hun stand op de Trade Fair in Naaldwijk het jaar erop en keuze in de locatie van deze stand.