Festival met Hart & Ziel

City- en regiomarketing Utrecht en omstreken

Festival, publieksevenement en beurs Festival Met Hart en Ziel laat zien dat Utrecht open staat voor iedereen met een positieve instelling die in alle opzichten het woord ‘samen’ een warm hart toedragen. Een festival dus voor zo ongeveer iedereen waarbij het concept van een festival voor het grote publiek gericht is op de metafoor ‘Met Hart en Ziel’.

Een uniek festival op een unieke plek!

Een festival op een unieke plek en zeer bijzondere plek genaamd Fort Vechten (vlakbij Utrecht) waarbij de combinatie van gearriveerde, zichzelf regelmatig vernieuwende, artiesten en aanstormend talent op het gebied van muziek, theater, straattheater, locatietheater, variété, stand-up comedy beeldende kunsten, dans e.d. optreden voor publiek. Met Hart en Ziel was dus een multidisciplinair festival en publieksevenement gericht op acts, kunstenaars en artiesten. Het richte zich op vernieuwing en kruisbestuiving tussen die disciplines en tussen daarvoor openstaande professionals en aanstormend talent. Elkaar stimuleren, inspireren en de verbinding zoeken tussen disciplines en professionals en opkomende artiesten maakte het festival geschikt voor mensen die zoeken naar mogelijkheden en kansen en als levenshouding altijd ‘het glas half vol hebben’.

Festival gericht op verbinden, inspireren, genieten!

Met Hart en Ziel stimuleert de passie voor het vak en de performance. Het gaat dus om de uitdaging verbinding te maken met elkaar, het publiek, de locatie en daar waar mogelijk te inspireren. De bundeling van die landelijke en regionale talenten en kracht van zowel professionals als die van het aankomende talent maakt de som van het geheel groter dan het talent op zichzelf en werkt zeer aanstekelijk voor het publiek die in groten getale op het tweedaagse evenement afkomen. Het festival heeft inmiddels al een aantal succesvolle edities achter de rug met circa 10.000 bezoekers in twee dagen en zal in principe ook in de toekomst plaatsvinden en altijd op Fort Vechten!